کتاب نظام های سیاسی در توسعه اقتصاد پایدار منتشر شد.

کتاب نظام های سیاسی در توسعه اقتصاد پایدار نوشته سید محمدحسین سیدی فرد توسط نشر عاصم منتشر شد. این کتاب یکی از کتب حوزه اقتصاد هست به مبحث توسعه پایدار می پردازد. این‌کتاب اولین اثر نویسنده است که توسط انتشارات عاصم منتشر می شود.

کتاب نظام های سیاسی در توسعه اقتصاد پایدار

نویسنده در بخشی از مقدمه کتاب نظام های سیاسی در توسعه اقتصاد پایدار می نویسد:

در مقطعی از زمان قرار گرفته‌ایم که مشکلات اقتصادی، خیل عظیمی از جمعیت کشورمان را درتنگنا قرار داده و بزرگترین دل مشغولی آن‌ها، فائق آمدن برشرایط دشوار موجود می‌باشد و علی رغم تلاش‌های فراوان دولت و مردم برای غلبه براین تنگناها و عقب ماندگی‌ها، ثمرات مورد انتظاربه بار نیامده است. البته بخشی از آن بهای استقلال طلبی ما در دنیاست که تبعاتی همچون جنگ تحمیلی، محاصره‌ی اقتصادی و تحریم‌های چند دهه می‌باشد. در این میان یافتن موقعیتی برای اندیشه در چگونگی نیل به توسعه آن هم از نوع پایدارش و باز نمودن قفل‌های عقب ماندگی ازاقتصاد ایران می‌تواند توفیقی ازجانب پروردگار عالمیان و خدمتی کوچک برای ملّتی بزرگ باشد.

وی در بخش دیگری از مقدمه کتاب نظام های سیاسی در توسعه اقتصاد پایدار آورده است:

عدم تعادل در توسعه بخش‌های سه گانه اقتصادی و در نتیجه وابستگی اقتصاد روستاهای منطقه به بخش کشاورزی و به دنبال آن آسیب پذیری اقتصاد کشاورزی در مقابل مخاطرات محیطی از جمله کاهش سطح آب دریاچه اورمیه و نوسانات اقلیمی از یک طرف و محدویت منابع آب و خاك بدلیل شور شدن آن از طرف دیگر، منجر به بروز بیکاری فصلی و پنهان و در نتیجه کاهش سطح درآمد خانوارها در سطح روستاهای دهستان مورد مطالعه گردیده است؛ بعلاوه ضرورت بکارگیری فناوری‌های نوین در تولیدات بخش کشاورزی و توسعه این بخش مطرح می‌باشد. مجموع این شرایط به گسترش مهاجرت‌های روستا – شهری و بخصوص مهاجرت فصلی جوانان روستایی در محدوده مطالعاتی انجامیده است، که نتیجه آن غلبه یافتن کارکرد سکونتی بر سایر کارکردها، خصوصاً کارکرد اقتصادی بوده است.

سید محمدحسین سیدی فرد، نویسنده کتاب نظام های سیاسی در توسعه اقتصاد پایدار در ادامه مقدمه می نویسد:

با توجه به تأکید بسیار زیاد بر مقوله‌ی دانش، امروزه بسیاری از کشورهای جهان توجه خاص خود را به توسعه پایدار مبتنی بر اقتصاد دانش محور معطوف نموده‌اند و مایلند هر چه بیشتر از مشخّصه های بارز و چگونگی دست یابی بدان، در محیط خود، آگاهی یابند. همچنین با مشاهده‌ی ارتباط تنگاتنگ بین اقتصاد دانش محور و توسعه پایدار در صدد هستند تا هر چه بیشتر این رابطه را در جامعه‌ی خود مورد تجزیه تحلیل قرار داده و راهکارهای متعادل و مناسبی را برای استفاده‌ی هر چه بیشتر از این ارتباط فراهم آورند. اینکه آیا اقتصاد مبتنی بر دانایی موجب رشد و حصول توسعه پایدارمی گردد و یا تضمین کننده آن است؟ و این که نقش شهروندان متخصص به عنوان منبع انسانی در توسعه پایدار تا چه اندازه است و تا چه میزان سبب توزیع عادلانه‌ی درآمد و بهینه سازی محیط زندگی می‌شود؟ از جمله پرسش‌های شایعی هستند که در رأس تحقیقات اغلب کشورهای در حال توسعه جهان قرارداشته و بخش قابل توجهی از تحقیقات امروزه اهمیت عوامل «دراکر» اقتصاد کلان را در این جوامع به خود معطوف نموده‌اند.

کتاب نظام های سیاسی در توسعه اقتصاد پایدار با ۱۱۹ صفحه وزیری در شمارگان ۱۰۰ نسخه و قیمت ۴۱ هزار تومان منتشر شده است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما